top of page
Marknadsföring

MARKNADSFÖRING

Syns du inte - finns du inte.


Slagkraftig marknadsföring börjar med en bra strategi. Vi utgår alltid ifrån era mål och förutsättningar när vi lägger en strategi för just ert varumärke eller er kampanj. Utifrån mål och målgrupp skräddarsyr vi era kampanjer för aktuella kanaler oavsett om det är print, sociala medier eller digital marknadsföring i övrigt.

Låt oss ta helhetsansvaret för ert varumärke eller kampanj, eller låt oss bistå på konsultbasis. Med kompetens och erfarenhet från web, SEO-optimering, sociala medier, content, annonsering, sponsring och PR sitter vi med verktygen för att hjälpa er.

smartmockups_khw0vp62.jpg
Event

EVENT

En språngbräda för framtida affärer.

Ett event kan ha många olika karaktärer och vi paketerar ert event utifrån mål och syfte. Oberoende om det är ett internt eller externt event, om det skall vara storslaget eller minimalt så hjälper vi dig. Den viktigaste uppgiften för oss är att leverera ett minnesvärt event tillsammans med er.

Event är ett bra sätt att både upprätthålla existerande kontakter samt för att knyta nya kontakter både på leverantörs- och kundsidan, oavsett om ni verkar inom B2B eller B2C. Oavsett om ni önskar att aktivera era anställda, kunder, potentiella kunder eller leverantörer så hittar vi eventet som skulle passa just er, efter era förutsättningar.

201022_Mustaschmilen_240_Web.jpg
Projektledning

PROJEKTLEDNING

Det är inte tanken som räknas, utan vad vi gör med den.

 

Projektledning är väsentlig för att gå från idé till faktisk handling och vi finns där för att peka er i rätt riktning. Med erfarna och engagerade projektledare hjälper vi er som kund att driva projektet framåt; antingen genom att ta helhetsansvaret eller genom att bistå med projektledning på konsultbasis. Nyckeln till framgång ligger i kommunikation, engagemang och erfarenhet.

Med en tydlig projektplan och en löpande kommunikation bibehåller ni full insikt i projektet genom hela processen. 

IT Consulting
Kreativitet

KREATIVITET

Vänta inte på möjligheten, skapa den!

Vi gillar en spännande och kreativa idé oavsett om den är lätt att greppa eller komplex, om den är i en tidig fas eller ni gått och grubblat på den länge. Oftast kläcks nya idéer och kreativa lösningar från ett problem, men ibland behöver vi även skapa behovet utifrån en briljant idé.

Har ni ett problem som ni inte hittar lösningen på, eller en idé men inte vet vad ni skall göra med den? Vi skulle älska att få angripa ert problem eller för den delen er idé, för att konkretisera och hjälpa er med vägen vidare.

Creative people brainstorming in meeting
bottom of page