top of page
Event- & Marknadskoordinator

Vi väljer att gasa istället för att trycka på bromsen nu när vi börjar få många roliga projekt att hantera. Vi behöver därför förstärka teamet framöver med en event- och marknadskoordinator som kan hjälpa oss på timbasis.

 

Vi söker nästa stjärna inom event och marknadsföring och ser framför oss att du är hungrig, driven och älskar att göra skillnad. Vårt huvudsakliga fokus ligger på idrottsevenemang och destinationsutveckling av olika slag. Som event- och marknadskoordinator kommer du stötta upp där det behövs inom olika projekt, vilket kommer innebära en bredd av arbetsuppgifter så som:

 

  • Eventplanering och koordinering

  • Kontakt med sponsorer

  • Kontakt med externa aktörer

  • Kontakt med funktionärer

  • Marknadsföring, främst via nyhetsbrev och SoMe

 

Du kommer alltså att jobba med lite av varje och det förutsätter att du är en självständig och strukturerad person som ser möjligheter istället för problem. Du har ett stort driv och vill leverera på topp i alla situationer.

 

Vi ser framför oss att du troligen studerar för tillfället och vill engagera dig vid sidan av studierna och samtidigt skaffa dig relevant erfarenhet. För att lyckas i tjänsten så tror vi att du har viss erfarenhet av evenemang sedan tidigare samt att du har vana vid olika typer av sociala medier. Skulle du inte vara en fullfjädrad event- och marknadskoordinator redan nu så tror vi att du kommer komma in i tjänsten så länge du visar det rätta drivet.

 

Har du erfarenhet av sport & idrottsevenemang är det meriterande, oavsett om det är som deltagare eller arrangör, men det är inte avgörande.

 

Aim Higher är en liten event- och marknadsbyrå där vi jobbar både med externa och egna projekt, främst inom destinationsutveckling och idrottevenemang. Vi har projekt i olika delar av Sverige samt i Norge, där vi oftast arbetar med projekt från idé till färdig leverans. Vi har kontor i Halmstad och ser fördelar med att du har Halmstad som utgångspunkt men för rätt person finns möjligheten att arbeta på distans.

 

Ansök redan idag då vi kommer att hålla intervjuer löpande.

 

För frågor om tjänsten, kontakta Marcus Andersson; marcus@aimhigher.se

 

Ansökan med CV och personligt brev skickas till marcus@aimhigher.se, märk ansökan med Event- & Marknadskoordinator

bottom of page